Kupovina ili rentiranje mobilnih terminala

Mobilni terminali su Vam neophodni ako želite da optimizujete i ubrzate svoje poslovanje kao i da efikasnost zaposlenih unutar Vaše kompanije podignete na viši nivo u najkraćem mogućem vremenu.

Bez obzira da li se bavite maloprodajom, veleprodajom ili logistikom mobilni terminali su uređaji koji su vam potrebni.

Mi Vam možemo pomoći.

 Implementacija mobilnih terminala u proces rada učiniće unos i obradu podataka daleko lakšim zadatkom nego da podatke unosite ručno. Nabrojaćemo Vam samo neke od prednosti korišćenja mobilnih terminala:

– Omogućavaju precizne rezultate;

– Poboljšavaju brzinu procesa rada;

– Smanjivanje troškova je zagarantovano.

kupiti-ili-rentirati-mobilni-terminal-slika-1

Mobilni terminali omogućavaju precizne rezultate

Korišćenjem mobilnih terminala mogućnost za pojavu greške smanjujete na minimum.
Omogućavaju precizne rezultate:

Ručno brojanje zaliha (prilikom inventara) ili ručno unošenje podataka bilo koje vrste (za potrebe logistike) umesto mobilnim terminalom pored ogromnog zamora za radnike može prouzrokovati greške i razne nepravilnosti koje Vašu kompaniju mogu dovesti do visokih kazni.

Mobilni terminali garantuju pouzdane rezultate. Od ključne je važnosti za fiskalnu odgovornost da imate tačne podatke kao i da mogućnost nastanka greške smanjite na minimum.

To će Vam omogućiti da donosite bolje odluke prilikom planiranja procesa rada kao i to da raspoložive resurse bolje i efikasnije raspodelite.

Poboljšavaju brzinu procesa rada:

Upotreba mobilnih terminala smanjuje količinu vremena potrebnog za unos podataka u odnosu na ručno za najmanje 50%.

Smanjuje i broj zaposlenih koje morate da povučete sa njihovih radnih mesta kako bi unos podataka bio završen u što kraćem vremenu. Optimizujući vreme za unos podataka imaćete više zadovoljnih radnika na onim mestima na kojima daju puni doprinos Vašoj kompaniji i pravljenje inventara više neće biti “najgori deo” meseca, kvartala ili godine.

Smanjivanje troškova je zagarantovano:

Kada je potrebno manje vremena i ljudi za inventar (ili unos odgovarajućih podataka) mobilnim terminalima, postoji ušteda u iznosu novca koji se troši na troškove rada, što Vam daje mogućnost da raspoložive resurse bolje i efikasnije iskoristite kako bi Vaša kompanija brže napredovala.

Niste sigurni šta je bolje: mobilnih terminala?

U tekstu koji sledi podelićemo sa Vama par informacija u nadi da ćemo Vam barem malo pomoći da izaberete opciju koja Vama najviše odgovara.

Zašto JESTE dobro da imate svoje mobilne terminale:

– Posedovanje svojih mobilnih terminala Vam omogućava da bez prethodnog planiranja i u onom trenutku kada Vam odgovara napravite inventar;

– Niste uslovljeni ponudom i brojem mobilnih terminala na tržištu;

– U njima je već instaliranja aplikacija koja odgovara Vašim potrebama;

– Vaši zaposleni su aplikaciju već koristili i nije im potrebna dodatna obuka za rad na mobilnih terminala.

Zašto NIJE dobro da imate svoje mobilne terminale:

– Veliko početno ulaganje za uređaje;

– Veliko početno ulaganje za pravljenje aplikacije koja odgovara vašim potrebama;

– Tokom godine mobilne terminale nećete koristiti na svakodnevnom nivou već periodično (pri mesečnom, kvartalnom, polugodišnjem ili godišnjem inventaru). Tako da će početnoj investiciji za kupovinu biti potrebno više vremena da opravda uložena sredstva.

– U trenucima kada ih ne koristite morate obezbediti prostor u kome ćete ih skladištiti, što smanjuje ukupan prostor skladišnog prostora kojim raspolažete;

– Neophodno je da obezbedite tehničko-softversku podršku tokom čitave godine (što povećava ukupne troškove kompanije);

– Morate voditi računa i o njihovoj ispravnosti;

– Vrlo brzo će doći do zastarevanja modela, a samim tim i smanjenju njegovih mogućnostima, što opet dovodi do potrebe za novim ulaganjem u novije modele uređaja novije generacije,

– Aplikacija koju imate instaliranu možda više neće odgovarati Vašim potrebama.

Ako vam nisu potrebni sve vreme, onda rentiranje mobilnih terminala može biti pametna odluka.

Zašto JESTE dobro da rentirate mobilne terminale:

– Nadoknada prilikom rentiranja mobilnih terminala je daleko manja od cene novog uređaja što Vam omogućava da raspoložive resurse bolje usmerite;

– Postoji veliki broj aplikacija koje sa određenim modifikacijama možete lako prilagoditi Vašim potrebama bez ulaganja u pravljenje potpuno nove aplikacije;

– Mobilnie terminale možete rentirati samo kada su Vam potrebni, što Vam olakšava planiranje troškova;

– Nemate obavezu da ih skladištite, da obezbedite tehničko-softversku podršku u trenucima kada ih ne koristite, da razmišljate o njihovim mogućnostima kao i o njihovoj ispravnosti.

Kontrola troškova

Mobilne terminale rentirate samo kada i na koliko vremena su Vam potrebni.

Zašto nije dobro da rentirate mobilne terminale:

– Uslovljeni ste ponudom modela kao i količinom koja se trenutno nalazi na tržištu.
(Kod nas u svakom momentu možete pronaći veliki izbor modela mobilnih terminala kao i dovoljan broj uređaja za Vaše potrebe);
– Dešava se da mobilni terminali koje iznajmite nisu ispravni ili da su tokom procesa rada prestali da funkcionišu;
(Svaki mobilni terminal koji dostavljamo klijentima je detaljno iskontrolisan, testiran i samo ako je potpuno ispravan može se dalje koristiti, a ukoliko se i desi neka nepravilnost u radu imamo dovoljan broj zamenskih uređaja i dostava u najkraćem mogućem vremenu neće biti problem);
– Tehničko-softverska podrška nije baš na zavidnom nivou.
(Naše iskustvo koje crpimo iz servisa i implementacije raznih modela i generacija mobilnih terminala daje nam za pravo da Vam sa sigurnošću možemo reći da do sada nismo naišli na nerešiv problem u radu mobilnih terminala).
– Svih ih iznajmljuju u isto vreme.
(Konstantim povećanjem broja uređaja u mogućnosti smo da sve potrebe dosadašnjih i budućih klijenata sa lakoćom ispoštujemo, bez obzira na vreme i količine poručenih)

I dalje niste sigurni ? 

Nema problema, kontaktirajte nas i u dogovoru sa Vama pronaćićemo najbolje rešenje.